Skip to main content

EPIC Living - Schetsen

Het helpt ons enorm als je laat zien hoe je de shelter in je tuin wilt. Maak een schets van de locatie in je tuin waar de shelter gaat komen én de maten van de tuin en de shelter. De schets bestaat uit drie makkelijke stappen die hieronder kort worden uitgelegd. Eenvoudig, maar voor ons voldoende informatie om een prijsindicatie voor je te kunnen maken. En meteen ook een paar voorbeelden…

EPIC Living - Garden Shelter
Epic Living Garden Shelters - Plattegrond

Plattegrond

  1. Maak op papier een eenvoudige schets van de tuin.
  2. Zorg dat eventuele bebouwing en bomen er schematisch in staan.
  3. Geef in de buitenlijn de afmetingen van de tuin aan.
Epic Living Garden Shelters - Hoekpunten

Hoekpunten

  1. Geef op de tekening de hoekpunten aan voor de overkapping.
  2. Met lijnen tussen de hoekpunten wordt de totale shelter zichtbaar.
  3. Vul nu de afstanden in bij de lijnen tussen de hoekpunten.
Epic Living Garden Shelters - Foto

Foto

  1. Maak van de schets die je gemaakt hebt een foto.
  2. Sla die foto op op het apparaat waarop je het aanvraagformulier invult.
  3. Nu kun je in het aanvraagformulier de schets uploaden!

Kwaliteit

Onze producten ademen kwaliteit. Goed en sterk pvc zeil, dat brandvertragend is, de palen zijn van sterk hardhout en we werken met hoge kwaliteit RVS.

Service

Mocht uw vragen hebben, we staan dag en nacht voor u klaar. We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon, mail en whatsapp. We houden het graag persoonlijk.

Garantie

Vijf jaar garantie krijgt u van ons bij de aanschaf van een shelter. Geen probleem, gezien de kwaliteit van de materialen, onze berekeningen en ons vakmanschap en ervaring bij het bouwen.

Creatie

We denken graag met de klant mee en doen er alles aan om de mooiste en vetste Epic creaties neer te zetten. Heb je zelf een idee? Laten we er samen naar kijken.

Klantvriendelijkheid

Onze voldoening vinden wij bij een tevreden klant. Bij u. Wij doen ons werk met plezier en we gunnen u het plezier van een schitterende shelter. We maken er samen iets moois van.

Snelheid

Iets aan de hand met uw shelter? Bel ons en diezelfde dag zijn we bij u thuis! Mocht er iets dringends zijn met de shelter, zijn we onderweg voordat we ophangen.

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van een shelter?

Van het moment dat we de offerte versturen tot het moment dat de shelter staat, houden we een periode van drie weken aan na bevestiging/ aanbetaling. We zijn natuurlijk afhankelijk van leveranciers, maar die drie weken kunnen we waarborgen.

Hoe is de shelter bevestigd?

De palen van de shelter zijn in de grond bevestigd met sketchplaten of met beton. De houten palen, die minstens een meter diep de grond ingaan zorgen zo voor een stevige fundering. Het zeil zit met haken aan de palen bevestigd. Mocht het gaan stormen, dan kan dit het punt zijn waar de shelter zal losschieten.

Tot welke windkracht kan ik de shelter laten staan?

Elke shelter is door een constructeur berekend en is bestemd tegen maximaal windkracht 5. Als er storm aan zit te komen kun je de shelter makkelijk afbreken en het zeil opbergen. Mocht je niet thuis zijn hebben we hem zo weten te construeren dat hij bij de ringen bovenaan de paal losschiet.

Heb ik een vergunning nodig?

Een vergunning is niet nodig. Wij hebben onze shelter zo weten te construeren dat hij gebouwd mag worden zonder vergunning.

Zit er garantie op de shelter?

Op de shelter zit een garantie van vijf jaar.

Is het zeil brandbaar?

Het zeil van onze shelter heeft een certificaat voor brandvertraging, wat inhoudt dat het niet zomaar afbranden.

Hoe lang gaat de shelter mee?

Dit ligt er natuurlijk aan hoe de materialen worden behandeld. Regelmatig schoonmaken bevordert de levensduur. Net zoals het in de winter binnen opslaan van de shelter. Een shelter gaat gemiddeld zo’n tien jaar mee.

Contactgegevens

EPIC Living
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel

+316 129 84 444
aanvraag@epicliving.nl

KvK 65167651
BTW NL856005034B02